De presentatie van de debuutroman “De Witte Spiegel” heeft plaatsgevonden op 16 maart 2016 in de Volksuniversiteit van ‘s-Hertogenbosch. Veel cursisten van de schrijfopleidingen waren hierbij aanwezig. Na de presentatie gaf Willy aansluitend een uitleg over de weg die de beginnende schrijver gaat van opleiding tot uitgever. Het verschil tussen de reguliere uitgevers en POD uitgevers, die vaak een kweekvijver en opstap zijn naar de reguliere uitgevers.

foto6 presentatie foto 5 presentatie
 foto 4 presentatie foto 2 presentatie

4 thoughts on “Presentatie debuutroman “De Witte Spiegel”

 1. ‘De witte spiegel’ is een razend spannend en eigentijds verhaal over vijf vrienden die elkaar blijven volgen en elkaar denken te kennen. Ieder bouwt zijn/haar verhaal over leven en werkelijkheid. In de ontmoeting met de ander zien de vrienden zichzelf in een spiegel.
  Hermetisch gecomponeerd.

  De kordate stijl en verteltrant trekken de lezer voort en de plotontwikkeling is geniaal opgezet. De ontknoping is verrassend en verontrustend; ‘Je kunt elkaar nooit kennen. Je moet elkaar nemen zoals de ander is’, is mijn conclusie, ‘je kunt niet anders!’

  1. Bedankt voor je reactie en beoordeling van mijn debuutroman.
   Willy.

 2. Hannie Silawanebessy-van den Akker

  23 november 2016 — 12:30

  Schitterend debuut! Ik kon het boek amper wegleggen en heb het in een adem uitgelezen. De personages worden gaandeweg werkelijkheid.
  Heel inspirerend vond ik de oneliners c.q. uitspraken tussen de hoofdstukken.
  Verder lof voor je durf en doorzettingsvermogen. Smaakt naar meer….

 3. Hannie, fijn dat je hebt genoten van de roman en bedankt voor je reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *